Klemensker Idrætsforening

Tilmelding

I menuen finder du vores afdelinger og alle deres aktiviteter. Du tilmelder dig ved at finde det rigtige hold i oversigen og vælge "Tilmeld".
Hvis du allerede er, eller har været, medlem i Klemensker IF, kan du med fordel vælge "Allerede medlem". Du skal blot kunne huske, under hvilket mobil-nr du er tilmeldt. Har du glemt koden, får du en ny på mobilen.

Du kan betale med Dankort, Visa, MasterCard, Diners Club og American Express. Du kan også betalt med MobilePay

Er du allerede medlem i KIF?

Så kan du logge ind på din profil her. Du kan ændre dine kontakt-oplysninger, f.eks hvis du får ny adresse, og se din historik i foreningen.
Info tekst

Støt vores sponsorer