Klemensker Idrætsforening

Ildsjæle i KIF

Denne hædersbevisning kan tildeles et medlem, der gennem en årrække har været et aktiv for idrætsforeningen på lederniveau, eller som selvstændigt har forestået en aktivitet til fordel for idrætsforeningen.
ÅR               NAVN AFDELING
2000                    Irene Sonne Nielsen Håndbold
1999 Bent Jørgensen FU
Christian Holm er årets ildsjæl 2019

Christian er træner for vores U6-U8 fodboldhold. Christian startede med at være tilskuer mens sønnen spillede fodbold, og indimellem gav han en hjælpende hånd til træneren. Henad vejen blev han en slags hjælpetræner, og da den sidste træner måtte stoppe og vi forgæves søgte efter en ny, ja så var Christian klar til at gribe bolden, for som han sagde, så skulle der være mulighed for at børnene stadig kunne spille fodbold i Klemensker.
Christian er vokset med opgaven, og brænder for at ungerne har det godt med at spille bold, men også at de hører efter hvad træneren siger. De har deltaget i en masse stævner med masser af gejst.

Da det gik op for Christian og hans med-træner Jesper, at Kim og John forlod fodboldudvalget uden at der var nye der trådte ind, så så de ikke anden udvej end at de selv overtog opgaven, så Christian og Jesper er både trænere og udvalgsmedlemmer.

Indstillet af FU

Info tekst