Klemensker Idrætsforening

Årets KIF'er

Denne hædersbevisning kan hvert år tildeles et medlem, der har tilført idrætsforeningen noget positivt. Det kan være i form af et godt leder- og/eller trænerskab, gode idrætslige præstationer, eller på anden måde har tilført idrætsforeningen. Noget til gavn for dens fremtidige virke.

År:

1990 Ib Madsen  Badminton
1989 Emely Nielsen  Gymnastik
1988 Ole Aaby Svendsen  Kasserer
1987 Poul Westh  Loppemarked m.m.
1986 John Hansen  Banko
Nina Rømer Sonne er årets KIF'er 2019
Prisen som ”Årets KIF’er” bør i år gå til en person, som i den grad har KIF i sit DNA.
Denne person var én af pionererne, da KIF-Fitness i 2009 så dagens lys. Hun var med på det første instruktørkursus og satte sit præg på de procedurer, der stadig er omdrejningspunktet for relationerne til og mellem medlemmerne. Hun var endvidere én af initiativtagerne til, at vi også skulle tilbyde ”Indoor Cycling”. Der blev indkøbt cykler, og to biler med ildsjæle blev sendt afsted til Fyn over to weekender, således at vi allerede fra dag 1 havde fulde hold med veluddannede instruktører.

Hun blev formand for det første fitness-udvalg og fungerede som sådan i to år. Efterfølgende har hun været næstformand og menigt udvalgsmedlem indtil nu, hvor hun har valgt at stoppe i udvalget. Igennem alle årene har hun været utrolig engageret og har lagt mange timer i foreningen som leder, instruktør, initiativtager og blæksprutte. Hun er et fantastisk menneske, én man altid kan regne med, og én der har været super at sparre med hele vejen igennem.

Selv om vi nu tager afsked med hende i udvalget, har hun valgt at fortsætte som instruktør, og det er vi selvsagt meget glade for.
Ud over sit virke i Fitness har hun en fortid i Håndbold, og hun er fast hjælper til Loppemarked og i Genbrug.
Det er således med glæde og stor respekt, at jeg – på vegne af fitnessudvalget - indstiller Nina Sonne til ”Årets KIF’er”.
For KIF-Fitness
Kirsten Sonne