STØTTE-AKTIVITETER
Klemensker Idrætsforening har brug for din hjælp.

Vi har rigtig meget brug for at du støtter os. Du kan gøre det på flere forskellige måder - bliv inspireret her på siden.
  • Direkte indbetaling af støttebeløb
  • Brug Klemensker Idrætsforenings medlemskort, når du handler i SuperBrugsen i Klemensker - medlemskortet ligger i kasse 1.
  • Har du vundet gave-cheks til Banko - brug dem i SuperBrugsen i Klemensker - så støtter SuperBrugsen os ekstra.

Når du støtter Klemensker Idrætsforening, støtter du børns, unges og voksnes muligheder for en sund og aktiv fritid i Klemensker - også i fremtiden.

Du støtter også foreningen, når du deltager i aktiviteterne i Klemensker:

• Bankospil
  • KIF-Genbrug
  • Kræmmermarked
  • Loppemarked
  • Gymnastikopvisning
  • Som tilskuer ved hjemmekampe

Ønsker du at støtte med et større beløb end mulighederne her, kan du kontakte kasserer Irene Ingvorsen, Klemens Storegade 38, mobil 2035 9006.

Du kan også overføre beløbet til vores konto i DanskeBank, reg.nr. 4720 kontonr. 0001184431, husk dit navn i tekstfelt. Vi tager imod hver indbetaling med stor glæde, uanset beløbets størrelse. På forhånd tak for din støtte.