Gymnastikudvalget har indstillet Sarah Skov Holm til årets ildsjæl. Sarah er energisk og engageret instruktør. Hun har formået at samle mange børn og voksne til gymnastik. Det største hold vi har set længe. Hun er velforberedt og har mange gode ideer til hverdag og opvisning.
Årets ildsjæl 2016
Årets KIF'er 2016
FU har indstillet Henrik Ipsen til prisen som årets KIF'er. Han får titlen for en stor indsats i skytteafdelingen. Startede i 2005, kom i udvalget i 2007 og overtog formandsposten i 2008. En post, som han havde indtil 2016. Henrik gør ikke meget væsen af sig og er altid positiv.
Arbejdsdag i KIF, 2. juni 2012
Der blev ordnet lidt af hvert, da et arbejdshold på 20-25 personer lørdag smøgede ærmerne op og tog fat på diverse arbejdsopgaver i Klemensker Idrætsforening.
Man nåede rigtig meget, men heldigvis er der stadig noget at tage fat på ved næste arbejdsdag.
– Der er mange ting, som man ikke når i hverdagen, når det er frivillig arbejdskraft, der skal udføre arbejdet. Derfor havde vi arrangeret denne arbejdsdag, hvor vi sammen kunne løfte i flok og få nogle af de mest presserende opgaver ryddet af vejen, fortæller Kjeld Lundbæk og tilføjer:
– Vi var 20-25 personer, i alle aldre og fra alle udvalg, der ryddede ukrudt foran klubbens lokaler ved siden af hallen på Stadionvej og på stadion. Den lange gang ved omklædningsrummene, mødelokalet og det lille kontor og depotrum indendørs fik også en tiltrængt omgang med den store malerkost.
Også malerarbejdet i KIF Centret, som blev sat i gang sidste år, blev videreført. Der mangler stadig nogle småting, før vi kan kalde os helt færdige, lyder det fra formanden.
På Stadionvej reparerede fire mand den halvdel af det kommunale cykelskur, som fik lov til at overleve en ellers planlagt nedrivning. Der blev lagt nyt tag på og sat en ny dør i, så nu mangler skuret kun at blive malet.

Så er ÅRETS LOPPEMARKED 16/8-2014 i Klemensker IF vel overstået. Vi var heldige med vejret, tørvejr hele dagen, dog blæste det lidt rigeligt og var lidt køligt, men trods det, kom der alligevel en masse dejlige mennesker forbi. Der blev lavet en masse gode handler ved bordene. Vi siger stor tak til alle der støttede op om os, både alle kunderne og ikke mindst alle hjælperne, uden alle dem havde vi ikke haft mulighed for at få så god en dag.

 

Loppemarked 2011
Stor aktivitet ved ved bordene Stor aktivitet ved bordene Hygge i det gode vejr Der er gang i æbleskivebagningen
Klemensker IF / formand Henrik Schwarz mobil 20214753 / Bank 4720-0001184431