Arbejdsdag i KIF, 2. juni 2012
Der blev ordnet lidt af hvert, da et arbejdshold på 20-25 personer lørdag smøgede ærmerne op og tog fat på diverse arbejdsopgaver i Klemensker Idrætsforening.
Man nåede rigtig meget, men heldigvis er der stadig noget at tage fat på ved næste arbejdsdag.
– Der er mange ting, som man ikke når i hverdagen, når det er frivillig arbejdskraft, der skal udføre arbejdet. Derfor havde vi arrangeret denne arbejdsdag, hvor vi sammen kunne løfte i flok og få nogle af de mest presserende opgaver ryddet af vejen, fortæller Kjeld Lundbæk og tilføjer:
– Vi var 20-25 personer, i alle aldre og fra alle udvalg, der ryddede ukrudt foran klubbens lokaler ved siden af hallen på Stadionvej og på stadion. Den lange gang ved omklædningsrummene, mødelokalet og det lille kontor og depotrum indendørs fik også en tiltrængt omgang med den store malerkost.
Også malerarbejdet i KIF Centret, som blev sat i gang sidste år, blev videreført. Der mangler stadig nogle småting, før vi kan kalde os helt færdige, lyder det fra formanden.
På Stadionvej reparerede fire mand den halvdel af det kommunale cykelskur, som fik lov til at overleve en ellers planlagt nedrivning. Der blev lagt nyt tag på og sat en ny dør i, så nu mangler skuret kun at blive malet.

Minder fra loppemarkedet i 2014

Loppemarked 2011
Stor aktivitet ved ved bordene Stor aktivitet ved bordene Hygge i det gode vejr Der er gang i æbleskivebagningen