GALLERI FODBOLD
​Klemensker/Hasle vandt U15 Drenge 1-rækken 2013 i fodbold uden et eneste nederlag. De otte kampe resulterede i syv sejre, én uafgjort og en målscore på flotte 58-23.
På billedet ses de drenge, som sluttede af med at vinde 8-5 over Knudsker: Benjamin, Phillip, Mads, Jacob, Mathias, Andreas, Joakim, Micas, Malthe, Alexander og Ronni. Endvidere har Jeppe, Lasse og Jonas også spillet på holdet, men de var ikke med i den sidste kamp.
Holdet er blevet trænet af Bent Jørgensen.

1.000 kampe for KIF

Der var en gang, hvor det var ganske almindeligt med kampjubilarer i de bornholmske fodboldklubber. Den tid er forbi.
Men i Klemensker IF's sidste hjemmekamp i veteranrækken kunne man dog fejre tre af slagsen, hvoraf den ene, Louis Sonne, spillede noget så sjældent som kamp nr. 1.000 i den grønne trøje.
De to øvrige jubilarer var Kim Stenfeldt, der spillede kamp nr. 700, og Heino Bager, der spillede kamp nr. 200.
Klubben hyldede de tre jubilarer med rødvin i mængder, der var tilpasset antallet af kampe, mens de ikke fik en sejr i jubilæumsgave. Aarsballe kørte hjem med en sejr på 6-4.

På billedet ses fra venstre Heino Bager, Kim Stenfeldt og Louis Sonne.

U-18 holdet - forår 2011