Hvem er vi?

KIF-Fitness er en afdeling under Klemensker Idrætsforening og er tilknyttet Foreningsfitness.

Afdelingen holder til i KIF-Centret, hvor vi har et træningslokale med materiel til styrke- og konditions-træning samt et lokale med 14 cykler til holdtræning. Desuden har vi mulighed for at benytte salen i centret til øvrige aktiviteter. Læs mere om vores aktiviteter i menuen i venstre side!

Vi har 12 uddannede instruktører tilknyttet, og det er deres opgave at vejlede medlemmerne i brug af materiellet, lægge træningsprogrammer og instruere i holdtræning.

For at benytte faciliteterne i KIF-Fitness skal du være medlem af foreningen. Kontingent betales årligt og prisen for 2017 er kr. 1000 (folkepensionister kr. 650). Dertil kommer et indmeldelsesgsgebyr på kr. 200. Du skal være fyldt 15 år for at kunne blive medlem.

For at sikre rigtig brug af vægte og maskiner skal nye medlemmer gennemgå en introduktionstime med en instruktør, også selv om du har trænet før.

Ønsker du en prøvetime, inden du melder dig ind, kan denne bookes på ved henvendelse til Kirsten Sonne, tlf. 30 18 17 56 eller mail kirsten3720@live.dk