BANKO

BANKO i KLEMENSKER

STED: KIF's Center på Lindevej 25, Klemensker

Hver mandag kl. 18.45 - ca. 22.15

Amerikansk lotteri, gevinster på indgangsnr.,
spil på bankoplader samt pause, chancen, bingolo, mini og maxi

Masser af gevinstchancer.

Her er plads til alle, så tag nabo/venner og familie med

til en god gang hjernegymnastik :)

Er du ny spiller, er der altid en der kan hjælpe dig igang.

Gratis kaffe/te i pausen, husk at medbringe kop.

Mindeord juli 2018
Det er med stor sorg, at vi i Klemensker Idrætsforening har modtaget meddelelsen om Hans Olaf Hansens pludselige bortgang i en tragisk ulykke.
Vore tanker og dybe medfølelse går til Hans’s Birgit, deres sønner, svigerdøtre og børnebørn.
Banko Hans kan vel kun betegnes som en institution i Klemensker Idrætsforenings bankoafdeling, hvor det er blevet til over 40 år som aktiv omkring bankospillene. Over 30 år, som leder af bankoafdelingen er det blevet til. Hans har stor set brugt samtlige mandage aftener med banko siden 1976. Det er således blevet til langt over 30.000 timer med frivilligt arbejde, hvilket må siges at være noget af en præstation.
Udover de mange timer har Hans’ engagement også haft stor betydning som indtægtskilde for Klemensker Idrætsforening. Uden indtægten fra Banko havde det set sort ud for KIF.
Det var ikke kun i Bankoafdelingen Hans var aktiv. Igennem årene har Hans været hele vejen rundt i KIF, hvor han har kørt for fodbolddrenge, stået for stadionkiosken, været indsamler i loppeafdelingen og derudover lagt rigtigt mange praktiske timer i KIF centeret. Var der brug for hjælp sagde Hans aldrig nej. Hans blev æresmedlem i 2005.
Hans vil blive savnet