Ællingerne 2018-19
Årsberetning for gymnastik i Klemensker 2018

 Året 2018 begyndte med at der var sne, og om vi nu også kunne holde opvisningen.  
Men årets opvisning holdt vi, igen sammen med Nyker, så vi derved kunne få flere hold på gulvet og det blev en flot opvisning. På trods af der var meget sne og musikken valgte at meddele 3-4 timer før - at han ikke kun komme - så blev det en anderledes opvisning, hvor både Nyker og Klemensker har lært noget.

Vi havde kun 2 af vores 4 hold på gulvet. Folkedanserne viste hvad de havde lavet og de havde levende musik med, som altid er en oplevelse værd. Motion for alle havde desværre valg ikke at have hold på gulvet. Og vores eneste børnehold, Ællingerne, viste også hvad de havde gået og hygget sig med i vinteren og det var superflot at se så mange børn og voksne på gulvet og man kunne rigtig mærke glæden ved at vise hvor dygtige de var. Der var i alt 7 hold på gulvet, hvor det ene hold var gæstehold. En fin opvisning på trods af der kun var de 7 hold på gulvet.

Carina og Lone har meddelt at de stopper i udvalget efter denne opvisning og da der ikke kom nye til, så er der er kun mig (Gymnastikformand, HB-bestyrelsesmedlem, og conventus adm.) og Keld (Folkedans) tilbage, håber der kommer nye kræfter til, med nye idéer til næste sæson 2019/20, så vi kan udvikle gymnastikken i Klemensker.

Vores opvisning i 2019 holder vi igen sammen med Nyker, en tradition der forhåbentlig er kommet for at blive.
Medmindre vi bliver for storeJ. Vi er allerede begyndt på forberedelserne, og har taget ris og ros med fra den overståede opvisning - så opvisningen 2019 bare bliver endnu bedre. (Håber vi)
 
Selvom vi kun har få hold, er arbejde i udvalget stort, men med gode instruktører når man langt og vi har haft flere forespørgsler på om at oprette nye hold, men da vi ikke har kunne få instruktører til de nye hold har det desværre ikke kunne lade sig gøre.
Vi håber stadig at vi kan få et par hold, mere til den ny sæson men lige pt. ser det ikke så lyst ud, men håbet er lysegrønt. og lykke stå den kække bi som man siger :) se den nye sæson.
 
Sæsonen 2018/2019 startede vi op med at sende 3 instruktører (Sara Skov Holm, Pauline Vedsmand og Per Kristoffersen) over til et kursus i børnegymnastik så de var klædt på til den ny sæson og et nyt hold.  

Så vi kunne starte op med hele 6 hold, Ællingerne, Bavianerne/Søhestene, Syrenerne, Motion for alle, Folkedans og Hockey.  Syrenerne (9-12 år) måtte vi desværre lukke, da der var for få på holdet. Ællingerne (1-4 år) er et stort hold igen i år (22-23 stk.). Dejligt at se så mange aktive Børn og voksende. Bavianerne/Søhestene – som nu kun hedder Søhestene. De er ca. 22 og er et spring/rytme hold for de 5-9 årige - så et fint stort hold. Motion for alle (de er 21) de har også fået ny Instruktør (Irene Dunker) da Ulla-lise valgte at stoppe efter mange år som instruktør. Vi siger, hende mange tak for alle de år hun var med.

Folkedansen er et meget stabilt hold, de er ca. 24 som kommer tilbage vært år Alma gør det bare godt med sit hold. Til hockey kommer heldigvis den trofaste skare, så vi er nok til at spille, vi er ca. 9-12 hver gang - så der er plads til mange flere.
 
Jeg vil gerne takke Carina og Lone for den tid og alle de kræfter i har lagt i gymnastikudvalget. Jeg vil selvfølgelig også sige tak til Keld, til vores instruktører, nye som gamle, vores gymnaster, store som små. Vi ses til næste opvisning. Til sidst vil jeg også sige tak til HB udvalget og FU udvalget for de snart mange år vi har siddet i udvalg sammen.
 
 
 
På gymnastikkens vegne Tommy Andersen
Klemensker IF / formand Henrik Schwarz mobil 20214753 / Bank 4720-0001184431