Beretning petanque og motion i Klemensker 2017.

Det var et godt år for i petanque i Klemensker. I 6 mands turneringen vandt vi C- rækken ret overbevisende , og så spiller vi i B-rækken i 2018.

Spiller fra Klemensker vandt flere vinspil på øen. I mandagsmixen vandt Julie og Tommy meget overbevisende med 17 ud af 18 kampe. I landsdelsmesterskabet i triple vandt Julie, Tommy og Gert, og var med til Landsmesterskabet i Skælskør, hvor de blev nr. 5 ud af 12 hold. I landsdelmesterskabet i kvartet blev Klemensker nr. 3 ud af 6 hold.

Vi har bygget på klubhuset så halvtaget er lukket og vi nu kan sidde i læ når det blæser. Jeg vil gerne takke Tommy og Bjarne for at være meget aktive med byggeriet.

Svømmebadet er i gang med en større renovering, og det betyder at de tager lidt af vores petanque baner, og derfor bliver der ændret på banerne. Svømmebadet vil stå for at der bliver lavet en ny bane, og det er muligt vi vender de nuværende baner den anden vej. Vi håber det er klart til den første tirsdag i april, for der har vi planer om at starte med træning til den nye sæson.

Til den sæson stiller vi så det stærkeste hold, eller skal vi fordele spilletid ligelig mellem alle spiller.
Vi vil gerne have nye spiller, men hvordan?
 
Motionsture i 2017 har der været mellem 4- 10 deltager. Det er hyggelig at komme ud på øen og se forskellige landskaber. Vi går ca. 4 km. og har  kaffekurven med som vi nyder efter gåturen. Turene starter fra Klemensker hallen kl. 19.00 i maj, juni, juli og august, hvor vi har de lyse aftener, og man møder bare op, og så fylder vi op i bilerne.

Jeg vil gerne takke for et godt år i 2017 og håber vi får et rigtig godt år i 2018.

 
Klemensker IF / formand Henrik Schwarz mobil 20214753 / Bank 4720-0001184431