Årsberetning 2016

Året 2016 startede stille og roligt for gymnastik. Vi forblev næsten det samme udvalg, så ingen nye skulle sættes ind i det arbejde vi laver, men det kan også blive en sovepille, da man så bare gør som man plejer. Nå men de første par måneder går som de næsten gør hvert år med at lave klar til medlemsmøde, opvisning, opkræve de sidste for kontingent osv.

Medlemsmødet blev afholdt tirsdag den 16. februar Heidi udgik som udvalgsmedlem, men heldigvis dukkede Carina op og træder ind igen. Derfor var vi stadig 4 udvalgsmedlemmer og vi kan derfor fortsætte et år endnu.

Årets opvisning var sat til lørdag den 9. april meget sent i forhold til de sidste par år for at vi kunne undgå alt for mange overlap ang. DGI- holdene men det kun vi godt have sparet os for, for de meldte afbud igen i år. Så der skulle tænkes alternativt. Vi inviterede Dans-Illusion (VIKING), Rytmepigerne (TIF) og Spring/Rytme (NIF) så vi kom op på 8 hold med  de 3 + vores egne Ællingerne, Motion for alle, Seje rytmer, Folkedans, Bavianer(5-8 år) Så en god fordeling af børn, unge og ældre J. Opvisningen forløb uden de store udfald og med god stemning.

Jeg og udvalget vil gerne sige tak til Heidi for de år hun var i udvalget og velkommen tilbage Carina. Også tak til Ivan og Annika for kaffeudskænkning mm. Ved opvisningen vi vil også sige en stor tak til alle instruktørerne og hjælpeinstruktørerne, hjælpere og alle dem der gør, at vi kan have gymnastik i Klemensker. Jeg vil også gerne sige et kæmpe tak til udvalget, for uden dem kan alt det andet ikke blive til noget. Og så vil jeg også gerne sig tak til FU og HB for uden dem har vi ingen idrætsforening.
å gensyn i næste sæson.

Sæson 16/17 startede næsten lige efter at sæson 15/16 var slut med at finde instruktører og hjælpeinstruktører til de hold vi vil oprette. Nogle har de samme instruktører, andre fik nye.

Vi havde forhåbninger om at oprette følgende hold:
Ællingerne (forældre /barn 1-5 år) / instruktørerne Sara Holm og Gitte Rønne
Bavianerne /Søhestene (5-8 år) / instruktør Sara Kristoffersen og Rasmus Hjorth Nielsen
Junior (12-16 år) / instruktør Simone Grønvall /Sara Kristoffersen
Hockey (M/K 14+) /opsynsmænd Per Kristoffersen og Tommy Andersen
Motion for alle(50+) / instruktør Ulla-Lise Thim og Irene Dunker
Folkedans (børn) (starte uge 38)/ instruktør Alma Rasmussen
Folkedans (alle 15+) / instruktør Alma Rasmussen
Seje rytmer(8-11) / instruktør Anastazia Vang/ Sara Kristoffersen

Desværre gik det ikke, da der ikke var børn nok til alle børneholdene. Så der er kun følgende tilbage:
Ællingerne(33), Hockey(20-25), Motion for alle(14), Folkedans(30) så en dyster fremtid for gymnastikken i Klemensker hvis der ikke sker noget til næste sæson.

/Tommy.