Referat Klemensker idrætsforenings petanque & motion medlemsmøde d. 23 februar 2016.
  1. Valg af ordstyrer: Gert.
  2. Beretning fra udvalget:
I 2015 har vi været 8-9 aktive medlemmer der har spillet petanque.

I turneringen spillede vi i c-rækken, som det lykkes at vinde. Det betyder at vi 2016 spiller vi i b- rækken, og det bliver spændene om vi kan klare det. Det er jo et spørgsmål om vi skal stille med så stærkt hold som muligt, eller vi skal fordele kampene mellem os.
Spiller fra Klemensker har deltaget i landdelsmesterskaberne, og hentet flere pæne placeringer.

LM. i Rødovre vandt Tommy sølv i single, mens Rasmus, Poul Kjøller og Gert fik et femte plads i trippel.

I kvartet i LM har Bjarne deltaget sammen med tre spiller fra Viking, og blev placeret i midten af deltagende hold.

Vinstævner har vi deltaget flittig i, og der er hentet mange flasker vin hjem af Klemensker spiller.

Jeg og udvalget håber vi kan få lige så mange hyggelige timer på petanquebanen i 2016.
Motionsture har der også været i 2015, vi har 4-9 om torsdagen i maj, juni, juli og august. Der kører vi ud til et sted på Bornholm og går en tur på ca. en og halv time, og derefter nyder vi den medbragte kaffekurv.

Jeg prøver igen i 2016.

Jeg vil gerne takke udvalget for godt samarbejde, og især Bjarne for det arbejde med at holde banerne, og byggeriet på vores skurv, men der er noget mere vi skal have gjort når det bliver forår. Skal vi lave en arbejdslørdag inden turneringen starter sidst i april.
  1. Fastsættelse af kontingent: Petanque:     Senior  200,- kr.
                                                                         Børn    100,- kr.
                                              Motionsture:        Senior   75,- kr.
                                                                         Børn      75,- kr.
                                     Udvalgsmedlemmer:                  50,- kr.
  1. Udvalgsmedlem på valg: Bjarne R. Hansen, Bjarne valgt.
  2. Sæson start: Vi starter tirsdag d. 5. april kl. 18.00, og derefter søndag kl. 10.00 og tirsdag kl. 18.00.
  3. Turneringsdag på hjemme bane: Tirsdag.
  4. Eventuelt: Arbejde for at få flere medlemmer, og prøve at lave vinspil ved at invitere nogle af naboklubberne.