Årsberetning for gymnastik og folkedans 2014 i Klemensker 
Året startede med at Carina Højegaard valgte at trække sig som formand efter 1 år og træde ud af udvalget efter opvisningen. Vi vil gerne sige tak for det år og alle de år du har siddet i udvalget.

Opvisningen var i år lørdag den 15. marts, med kun 5 hold fra Klemensker/Tejn + to DGI hold var det ikke det stort at vise frem, men selvfølgelig skal gymnasterne/danserne have love at vise hvad de har løbet og lavet hele Vinten, og de gjorde det godt. Men man stod jo lidt med bange anelser for hvad der ville ske til næste gymnastiksæson. Med det markante frafald vi har set de sidste par år efter skolen blev lukket i Klemensker.

Men som jeg vil komme ind på længere nede blev vi glædelig overrasket.  
 
Sæsonen 2014/15 startede vel ok. Vi havde instruktører til alle hold, men for der er jo altid et men. Lige før vi skulle i gang, måtte vi ud og finde en anden instruktør til et af holdene, og vi har sagt farvel til en instruktør efter en 4-5 gang træning, så der skulle findes en anden løsning - men det lykkes også.

Vi startede med 6 gymnastikhold, 1 hockeyhold og 1 folkedanserhold i Klemensker + vores juniorer som skulle træne i Tejn.  Men i gang kom vi, og her blev vi som sagt glædelig overrasket. Det nærmest væltede ind med børn på nogle af holdene. Især bavianerne og søhestene vil jeg fremhæve. Hos bavianerne der startede 25 børn. Noget af en mundfuld at holde styr på for to instruktører - så der kom flere hjælpere på. De er nu 18, da der altid vil være nogle der falde fra - men stadig et stort hold. Hos søhestene er de 17 stykker, så også her måtte der flere hjælpere til. 

Vi har to voksen-hold, motion for alle (50+) og folkedans. Især folkedansen, som nu er Bornholms største takket være Alma, og som har gjort et stort stykke arbejde igennem mange år. Folkedansen som vi jo nok indimellem glemmer lidt i farten er pt. 28 på holdet.

Malurten i bægeret er så seje rytmer.  Der er kun 7 (det hedder sig, at der skal være mindst 8), men vi valgte, at forsætte med dem der var der, for ikke at smide de 7 ud af gymnastikken.
Hvem ved om de ville komme tilbage igen. Men med fremgang på de andre hold så kunne vi godt leve med, at der kun var 7 på det hold for alt i alt er vi vel ca. dobbelt så mange i forhold til sidste år. Så vi kan næsten ikke lade vær med at klappe i vores små hænderJ. Så kan vi kun håbe på lige så mange næste år + at vi får/har instruktører til alle holdene.

Til sidst vil jeg sige tak til udvalget, instruktører, medhjælpere, forældre + alle dem som hjælper til i det skjulte, og som vi glemmer alt for ofte - og lad os så håbe på, at sæson 2015/16 blive ligeså god eller bedre. Gymnastikopvisningen 2015 bliver den 11. april kl. 10.00 med 8 lokalhold og 2 DGI hold.
   
/Tommy Andersen      
 
Klemensker IF / formand Henrik Schwarz mobil 20214753 / Bank 4720-0001184431