Beretning 2013 for Klemensker IF, Skytteafdelingen.

Medlemstal

Medlemstallet er stabilt på omkring 30 medlemmer.

Aktiviteter/resultater

Vi har i det forgangne år deltaget i både 50m og 15m turneringer med børnehold, juniorhold og åben klasse (voksne).
Til BM 50 meter blev Johan Jørgensen bornholmsmester med 391 point.
Vi har både i marts og september taget turen til DM i Vingsted. Det er altid en god tur, med godt sammenhold både for Klemensker-deltagere indbyrdes og med de andre foreninger på øen.
I sommerhalvåret har vi deltaget i biatlon-træning på Østerlars’ 50 meter bane.
Årets juleskydning var igen i år en stor succes med over 40 deltagere – både forældre og børn.. Tak til Jacob og Yvonne (yx) for sponsorpræmier.
Pistolskytterne har deltaget i 15 og 25 meters turneringer.
I 2013 er DDS fusioneret med DGI. Det har også på Bornholm givet nogle nye konstruktioner, som gør at DGI står for turneringer fremover. En ny forening – Bornholms Skydebaneforening – skal stå for driften af amtsbane-anlægget.

Tak.

Jeg vil gerne takke forældre, trænere og bestyrelsesmedlemmer for en god opbakning, og jeg håber vi kan fortsætte det gode samarbejde, så vi fortsat kan have en god og aktiv skytteafdeling i Klemensker IF.

Henrik Ipsen, formand.