Badmintonudvalgets årsberetning 2013/14

 
 
Denne sæson har været en okay sæson for badminton afdelingen.
 
 
Vi har haft mange ungdomsspillere, og pænt med motionister, og heldigvis nogle nye ansigter. Men det har knebet voldsomt med holdspillere hos de voksne.
Vi har haft en rolig sæson, med super gode ungdomstrænere som har været meget fleksible og samarbejdsvillige. Vi har også haft et stabilt og godt arbejdende udvalg.
 
Hos ungdommen har vi gået fra at træne to gange om ugen til én. Vi har 3 hold med i turneringen:  et U11 – U13 og et U17 hold. De klarer sig fint – og har nydt at være ude og spille kampe. 
Træningen har vi delt på to omgange. Og vores trænere var villige til at tage træningen af dem alle, dvs de er der hver mandag fra kl. 1530-1830 – og det er vi dybt taknemmelige for – da vi ellers havde haft store problemer på træner-fronten.
 
 
Hos de voksne, har vi stadig kunnet fastholde et hold i serie 2, hvor vi får spillet en masse gode kampe.
Vi holder også stadig fast i vores hyggestævner med motionister og senior, og har i denne sæson valgt at holde det sammen med Årsballe. Det har været rigtig godt, og folk har hygget sig – og igen med lidt god mad i cafeteria´et bagefter. Dejligt vi kan holde fast i dette – og have lidt af det sociale aspekt med ind over. 
Vi har så valgt at forhøre os med Årsballe om de har lyst til at slå Klemensker og Årsballe sammen på senior fronten i næste sæson. Ikke motionister. For at få så god en træning som muligt.
De er gået i tænkeboks.
 
I år har det været nødvendigt at fordele badminton ud over tre dage for at få det hele til at gå op, det har været noget af et puslespil, og motionisterne er blevet rykket lidt frem og tilbage, men de har også været meget fleksible – så det gik op. Og som sæsonen skred frem, og vi så at fremmødet slet ikke var så stort havde det nok ikke været nødvendigt, men det er jo desværre aldrig til at forudsige.
 
Pia vælger at trække sig som formand – ikke pga utilfredshed – men simpelthen pga at gnisten er væk, og der er ikke mere at komme med. Der må nye kræfter til nu.
Problemet er så bare, at bestyrelsen så herefter er meget usikker.
Søren Folkmann har trukket sig – og Brian er ikke helt sikker. Mads har vi slet ikke set. Men vi arbejder på at skaffe et par nye, som vil overtage opgaverne, og Pia vil selvfølgelig stadig være behjælpelig – og komme med råd og vejledning hvis der er behov.
Der skal lyde en stor tak til Søren for hans indsats i bestyrelsen.
 
Vi håber, at vi kan finde nye folk, med nye kræfter og energi, det ville være så rigtig ærgerligt at badmintonen i Klemensker går ned ad bakke – nu når vi har fået den godt op at køre.
 
Med dette ønske afsluttes beretningen fra badmintonudvalget.
Klemensker IF / formand Henrik Schwarz mobil 20214753 / Bank 4720-0001184431