Beretning 2012 for Klemensker IF, Skytteafdelingen.

Medlemstallet er stabilt på mellem 30 og 35 medlemmer.

Vi har i det forgangne år deltaget i både 50m og 15m turneringer med børnehold. Børneholdet vandt begge turneringer. Vi stillede med et juniorhold i 15m turneringen, og som noget nyt stillede vi med et seniorhold (voksne) i åben klasse.

Til BM på 15 og 50 meter blev hhv. Amanda Knudsen og Johan Jørgensen bornholmsmestre.
Vi har både i marts og september taget turen til DM i Vingsted. Det er altid en god tur, med godt sammenhold både for Klemensker deltagere indbyrdes og med de andre foreninger på øen.
I sommerhalvåret har vi haft muligheden for at deltage i biatlon. Det er skydning og løbetur i skøn forening, hvor man udfordres både fysisk og på koncentrationen.
I foråret var 3 instruktører på et 1-dags-kursus med instruktører ovrefra.

Årets juleskydning var en succes med deltagelse af både forældre og børn. Tak til SuperBrugsen, Jacob og Yvonne (yx), og Agrocentret for sponsorpræmier.
Pistolskytterne har deltaget i 15 og 25 meters turneringer.

Tak.

Jeg vil gerne takke forældre, trænere og bestyrelsesmedlemmer for en god opbakning, og jeg håber vi kan fortsætte det gode samarbejde, så vi fortsat kan have en god og aktiv skytteafdeling i Klemensker IF.

Henrik Ipsen