Årsberetning for gymnastik 2012
 
Året 2012 bød på lidt af hver for gymnastikken i Klemensker.
Vi måtte også i år flytte vores opvisning, da der var flere opvisning på Bornholm den dag, og vi var dem der pænt blev bedt om at flytte vores. Vi i udvalget havde ikke det store udvalg, det skulle være en dag andre foreninger ikke havde opvisning, men vi skulle jo også finde en ledig tid i hallen. Vi fandt en dag, eller skal jeg sige aften, og det kunne så også ses på hvor mange tilskure vi havde. Det var desværre lavere end det plejer at være, men det havde vi så også regnet med, først at vi jo skulle finde en anden dag, end den vi først havde meldet ud, også at vi lagde det en aften. Men vi er blevet klogere, og på vores opvisningsdag, besluttet vi allerede hvilken dag det skulle være i 2013. Og det blev den 23 marts. Og den dag ligger fast.

Men selve opvisning gik rigtig godt. Vi havde en masse flotte gymnater og dansere på gulvet. Vi havde 6 af vores egne gymnastik hold og vores folkedanser hold på gulvet. Gæste hold var der 2 af.  Og de gjorde det så flot.
Året bød også på en rigtig stor udfordring, da vores gymnastiksal lukket. Og vi skulle fordele hold og redskaber i hallen og centeret. Vi synes selv det lykkes meget godt.

Vi startet sæson 2013/2014 med 7 gymnastik hold, 2 hockey hold og 1 folkedanser hold. Vores junior skulle træne i Tejn. Vi måtte så lukke det ene hockey hold, vores børnehold da de var for få, og vores sommerfugle, da der heller ikke var nok på det hold. Der er så efterfølgende kommet børn til et hockey hold, og de spiller så på samme til som vores M/K hockey hold.

Efter efterårsferien, flyttet vi så vores Ællinger og søheste op i hallen, da der var mange på begge hold og så dårlig som akustiken er i Centeret var det det bedste. Men nu knib det med tider i hallen, men heldigvis kunne Ællingerne komme til at træne i den halve hal om tirsdagen, samtidigt med at der var håndbold i den anden halvdel.  Og det var bare så godt at vi fandt en  løsning, tak til håndbold for at i kunne være os behjælplige.

Vi har så også måtte lukke vores damehold. Vi havde ellers Camilla og Rie til at tage os af damerne, men Rie kunne så desværre ikke forsætte, da hun kunne mærke at hun ikke var klar endnu efter sin opreration. Og da Rie stoppet, blev damerne og Trænerne enige om at lukke holdt.
Men de hold vi har tilbage nu er pænt store, og så kan vi jo håbe det forsætter sådan.

Jeg vil her til slut sige tak til det skønne udvalg, tak for godt sammenarbejde.
Tak til træner, hjælpetræner og gymnster. I beviser at det arbejde vi gør, er værd at gøre.
Tak til alle jer der er med til at gøre at der er en gymnstik afdeling i Klemensker.  
                
Formand / Lone Kristoffersen 
Klemensker IF / formand Henrik Schwarz mobil 20214753 / Bank 4720-0001184431