Åreberetning for fodbold.

Fodboldafdelingen gennemførte 2012 med de samme hold, og ca det samme medlemstal som i 2011.
U/13 og U/15 drenge i samarbejde med Hasle med skiftende hjemmebane.
U/18 piger med meget svingende resultater alt efter hvilket hold man kan stille.Ida Olesen blev ved fodbold award i Musikhuset kåret til årets pigespiller på Bornholm.

Senior holdet blev i sommerpausen sammenlagt med Nyker, hvilket har medført et bedre træningsmiljø. Kontingentindbetalingen har været et problem, som har medført at ingen kommer til at spille i 2013 før de har betalt.

Veteranholdet har fået flere nye spillere og de ældste af vores spiller masters i Nyker.
Trods manglende kontingentkroner kom vi ud af året med et plus på 3.000,-, Dette skyldes øget aktivitet ved Hammershuskoncerten og mådehold med nyindkøb.

Tak til udvalgsmedlemmer,trænere,ledere og andre som har givet en hjælpende hånd.