Badmintonudvalgets årsberetning 2012/13
 
Denne sæson har igen været et rigtigt godt år for badminton afdelingen.
 
Vi har haft rigtig mange ungdomsspillere, og pænt med senior og motionister. Og også nye ansigter, det er dejligt.
Vi har haft en mere rolig og mindre frustrerende sæson end ellers, da vi har haft et stabilt og godt arbejdende udvalg. Og vores sæson kom godt i gang, da vi havde fået fat i 2 sæt engagerede trænere, samt en hjælpetræner, og havde alle rammerne klare. Det var en fornøjelse, og kunne lade de unge komme i første række, og koncentrere os om, at få det hele til at fungere, i stedet for – som altid – at skulle lede med lys og lygte efter trænere.
Det har gået rigtig godt.
 
Hos de helt små har vi fået Iben Iversen i gang med trænergerningen. Det har været stor succes både hos forældre og spillere, og håber, at dette fortsætter.
Vi har, igen i denne sæson, haft pænt med børn.
I alderen 15-18 år har vi ingen spillere, og det er et stort ønske til næste sæson, for det er dem, vi skal bygge videre på, mhp senior – og her mangler vi – også som altid – damer.
Vi har haft 3 hold i ungdomsrækkerne. Et U11 – et U13 og et U15 hold, og de har klaret sig godt, og har nydt at være ude og spille kampe.
Der har endvidere været arrangeret diplomstævner sammen med Hasle og Rønne. Dette har været stor succes – og en god måde at vænne sig til kampe og stævner på, da dette er for dem som ikke har prøvet rigtige kampe før. 
Vi har også haft arrangeret gæstetræning. Hos de helt unge har Doris Carlsen, badmintonens mor på Bornholm, været og give nogle gode ideer og input. Hos de ældre havde vi besøg af Mathias Christiansen og Christian Jensen, som også var meget givtigt.
 
Før sæsonstart lykkedes det os – sammen med udviklingskonsulent Arne Mikkelsen og DBF at arrangere et mini trænerkursus i Klemensker hallen, med stor deltagelse, og vi fik meget ros. Vi håber dette smitter af, når vi atter står og mangler trænere J 
 
Hos de voksne, har vi stadig kunnet fastholde et hold i serie 2, hvor vi klarer os fint.
Vi holder også stadig fast i vores hyggestævner med motionister og senior, selvom det er blevet lidt mere besværligt, nu da Årsballe kommer midt imellem vores træningstider. Men med lidt fleksibilitet går det.
 
Desværre har Philip Kjøller og Martin Kofoed valgt at trække sig fra udvalget – og Mickey Janum anses for ude, da vi ikke har set ham hele sæsonen.
Vi andre kæmper videre, selvom vi er udbrændte. Det er bare ikke nemt at finde nye engagerede kræfter, så vi må tage en tørn mere.
Dog har vi været heldige, at få Søren Folkmann med i udvalget, og håber på at finde 1 eller 2 endnu.
 
Der skal lyde en stor tak til Philip og Martin for indsatsen – og velkommen til Søren. Glæder os til samarbejdet, og håber på mange nye ideer og kræfter.
 
Med dette ønske, afsluttes beretningen fra badminton udvalget.
Klemensker IF / formand Henrik Schwarz mobil 20214753 / Bank 4720-0001184431