Beretning for Klemensker Gymnastik 2011
 
2011 har været et anderledes år for gymnastikken i Klemensker. Vi starter året med at få at vide, at Klemensker skole skulle lukke. Og tankerne kom rigtigt til at køre i vores hoveder, hvad med gymnastiksalen og hvad med de redskaber, vi har sammen med skolen. Der var en masse ubesvarede spørgsmål, vi gik til sommerferie med.

Vi har også i 2011 sagt farvel til Margit, Torben og Vibeke. Tak for den tid, som I har brugt i gymnastikudvalget. Og velkommen til Camilla, som vi var så heldige at få ind. Skønt, at få en så dygtig gymnast med i udvalget.

Vores opvisning blev til gengæld rigtig god. Vi havde af vores egne hold på gulvet og to gæstehold, et fra ungdomsskolen og et amtshold. Vi havde over 200, som kom for at se, hvad vores dygtige hold havde arbejdet med. Dejligt at se, at så mange stadig vil sætte en eftermiddag af for at se så meget flot gymnastik. 

Vi vidste som sagt ikke, hvor vi skulle være i den nye sæson. Vi har holdt en del flere møde for at få det hele på plads. Og alligevel havde vi kun lidt mere styr på det i august. Vi fik lov at blive i gymnastiksalen i endnu et år, da der ikke er plads til vores redskaber i hallen. Vi fik lov til at beholde alle redskaberne, da skolen jo havde redskaber i Hasle, som de kan bruge. Men det hele var ikke klaret med det. Vi manglede også instruktører, og det var hele fire i år, to til vores børnehold og to til vores voksenhold. Vi fik heldigvis to, som gerne ville tage vores børnehold. Det så mere sort ud med vores voksenhold. Dameholdet kom ikke i gang, mens herreholdet blev lavet om til et hockeyhold, som kører rigtig godt. Vores tanker er at starte et børnehold og et damehold til næste år. Nu må vi se.
 
Vi kan rigtigt mærke, at det bliver sværere og sværere at fastholde både instruktører og gymnaster. Men vi er ikke de eneste, der kan mærke det. Vi har i år lavet et sammenarbejde med Tejn. De havde nemlig ingen instruktør til deres springhold, og det var vi så heldige at have. Det er rart at kunne samarbejde på den måde, for så kan vores springhold bestå.
Jeg vil her til sidst sige tak til alle jer, som er med til at gøre, at der stadig er gymnastik her i Klemensker. Tak til mit skønne udvalg, som er så tålmodige og søde.
 
Lone Kristoffersen,
formand
Klemensker IF / formand Henrik Schwarz mobil 20214753 / Bank 4720-0001184431