Årsberetning 2011
Beretning Fodbold 2011

Klemensker Skoles nedlukning har ramt fodboldafdelingen. Det er svært at rekruttere nye medlemmer hos de allermindste. BBU har tilbudt konsulenthjælp til foråret. Afdelingen har i øjeblikket kun ca. 70 medlemmer.

U/13 og U/15-drenge samarbejder med Hasle, og vi har selv hold i U/15 og U/18-piger. Tre af vores piger deltager på Elite Bornholms succesrige U/15-hold. Sheila Tofterup og Kathrine Phillipsen var nominerede til årets pigespiller ved fodboldawarden. Vi deltog desuden med to pigehold ved et stævne i Fredericia.

Vores U/18 drenge blev alle rykket op på senior. Vi var optimister og tilmeldte dem i serie 1. De har levet op til vores forhåbninger, og det ser godt ud til den nye sæson.

Veteranerne ligger i den tunge ende, men de har det sjov, hvilket er det vigtigste.

Vores vigtigste indtægter er stadigvæk Hammershus-koncerten og målaktierne. Hvorimod vi har frasagt os kiosken, da det var svært at få nogen til at passe den.

Til sidst en tak til alle, som har givet et nap i 2011.

Ole Lundbæk