Årsberetning 2011
Badmintonudvalgets årsberetning 2011/12

Denne sæson har været én stor succes-historie for Klemensker badminton, men også med dertil hørende udfordringer, problemer, frustrationer og mange arbejdsopgaver.

De unge mennesker, vi mistede de sidste år, er i dén grad vendt tilbage.
Sidste sæson havde vi 22 børn – fordelt på U9 til U15.
I denne sæson kan vi, i samme årgange skrive 40 medlemmer. Så det er utrolig positivt. Men det kom jo noget bag på os i udvalget, så vi havde ikke meldt hold til i turneringen, da vi ikke har kunnet stille hold de sidste to sæsoner. Vi havde også kun afsat 2 x træninger a 1 time pr uge samt ét sæt trænere til dem alle.
Indtil jul blev det ved med at myldre frem med børn, så der var helt fyldt op på alle baner, de spillede langs siderne, og de spillede næsten også på bænkene og imellem banerne. Trænerne havde virkelig fået deres sag for. I udvalget måtte vi træde til og hjælpe ved træningerne.
Efter jul delte vi årgangene op, dog med den hage, at de kun får trænet én gang om ugen – men med plads, ro og kvalitet i stedet.
Vi fik endvidere Doris Carlsen (badmintons mor på Bornholm) til at komme og hjælpe ved en træning af de små, til at give lidt inspiration til trænerne. Hos de ældste årgange fik vi Mathias Christiansen og Christian Jensen til også at give lidt ideer og en spændende og lærerig træning.
Til næste sæson vil vi satse på at melde hold til i turneringen samt forsøge at få fat i et sæt trænere endnu. Og ekstra haltid – selv om dette synes lidt svært..
Vi har haft kontakt til udviklingskonsulenten inden for DBF – Arne Mikkelsen, og vi forsøger at få arrangeret et mini-trænerkursus for forældre og kommende trænere på ø-plan i håbet om, at vi kan få rekrutteret nye trænere. Dette planlægges, at finde sted i Klemensker-hallen den 1. april.
Vi forsøger også at få arrangeret et hyggestævne for de unge med 1-2 andre klubber, så de kan få spillet lidt kampe og får lidt føling med det.
Så alt i alt ser det rigtig godt ud hos de unge… og vi har meget arbejde foran os endnu.

Hos senior har vi osse en lille fremgang og har fået lidt unge mennesker i gang. Selv damer er der kommet til klubben. Vi har ét hold i turneringen, i serie 3, og vi klarer os godt.
Motionister har vi også stadig mange af, og det er dejligt. Der er en god stemning og god opbakning til vores hyggestævner motionister/senior på tværs med efterfølgende pålægsbord.

Det fungerer rimelig godt med Conventus, og vores spillere er gode til at få betalt kontingent. Vi er næsten hele vejen rundt nu J

Vi kan jo godt sukke dybt, når vi hører at gymnastiksalen skal lukke, og frygter, hvilke træningstider der kan komme til næste sæson. For hvis alle seniortider skal ligge sent, er det næsten så sikkert som amen i kirken, at vi vil miste en del. Men vi håber det bedste.

I bestyrelsen knokler vi på og forsøger at holde skruen i vandet, selv om mange af os er ved at være brændt ud. Desværre er det meget svært at finde nye kræfter, så vi kører alle på pumperne.
Lone stopper desværre, men så har vi været så heldige at få Brian Pedersen og Mads Skov med i stedet for, og vi glæder os til at samarbejde med dem, og håber på en masse nye ideer og ny energi J

Pia Grønvall