Årsberetning for Klemensker Gymnastik 2010
 
Året 2010 startet med at øens springudvalg holdt springweekend i Klemensker-hallen. Det var en stor oplevelse at se så mange springere samlet på et sted, flot arrangement.
 
Susanne Tolstrup valgte at udtræde af udvalget, og ind kom Heidi Sørensen. Tak til Susanne for dit engagement og velkommen til Heidi.
 
Vores opvisning i år havde vi lagt om lørdagen. Det var noget af et sats, da vi ikke vidste, om derville komme ret mange, når nu det var om lørdagen. Men vi blev glædelig overrasket. Besøgstallet var det samme, som når vi holder det om søndagen. Vi har prøvet noget nyt, nemlig spisning efter opvisningen for alle dem, som havde hjulpet den dag. Og det var også en stor succes. Al den mad, der var blevet lavet, blev spist.
 
Vi havde til opvisningen alle vores hold, på nær ét, på gulvet. Og det at ældreholdet også kom på gulvet var bare super godt. Alle holdene fik vist, hvad det havde lavet hele vinteren, og hvor dygtige de var blevet. Det er en nydelse at se så mange af vores lokale gymnaster samlet i Klemensker-hallen.
 
Vores nye sæson 2010/2011 ville vi prøve noget nyt og meget oppe i tiden, Zumba. Vi havde en person, der gerne ville være træner, men, men, hun kunne ikke komme på kursus, da alle de hold, DGI havde oprettet, allerede var booket, desværre.
 
Vi har også i denne sæson måtte lukke vores mor/far/barn-hold, da der desværre ikke var nok børn til at kunne køre holdet videre. Så nu er nedgangen også kommet til os, desværre.
Men folkedanserne har haft fremgang, hvilke jo er glædeligt,, da vi for bare nogle få år siden var tæt på at lukke holdet. Vi gav det en chance, og det viste sig at være det rigtige, vi gjorde dengang.
Hvad jeg forstår på vores instruktører, så kører alle vores hold fint nu, også selv om vi har flyttet rundt på nogle børn og sagt farvel til en instruktør.
 
Nu må bare se, om vi har en fremtid, og det kan kun tiden vise.
 
Jeg vil slutte af med at sige tak til udvalgsmedlemmer, instruktører og hjælpeinstruktører og alle de skønne mennesker, både store og som små, som dyrker gymnastik og dans hos os.
 
 
 
Lone Kristoffersen
Klemensker IF / formand Henrik Schwarz mobil 20214753 / Bank 4720-0001184431