Årsberetning 2010
F O D B O L D B E R E T N I N G   2 0 1 0

Fodbold kom fint ud af 2010. Vi har fået gennemført de arrangementer, som var planlagt, og holdene er kommet igennem uden afbud.

I sommerpausen så det sort ud, da vi manglede en træner til vores pigehold og til vores U/11-drenge.Vi klarede problemet ved at bytte om på nogle trænere og ved at lade U/11 og U/13 træne sammen.Det første med succes og det andet knap så heldigt.

Succeshistorien har nok været vores U/18-hold. Vi fik samlet vores drenge, som havde spillet i fire forskellige klubber, og med John Orina som en engageret træner blev de nr. 1 i grundspillets sværeste gruppe.

Jeg vil også nævne vores U/15-piger. Vi har 17 piger i den aldersklasse Lige lidt nok til to hold. Vi ved jo af erfaring, at det er lige i denne alder, det begynder at smuldre, så det er bare med at være oppe på mærkerne. Ida Olesen, Nicole Tofterup og Sheila Tofterup spiller desuden på Elite Bornholms hold.

Hos drengene har Nicolai Jensen og Emil Olesen deltaget hos Elite Bornholm.

U/13-drenge er 11 spillere, men da de 10 rykker op til sommer, har vi et problem, da U/15 spilles som 11 mands-fodbold. Årgangene herunder er meget smalle, så der skal ske noget, hvis vi fortsat skal have ungdomsfodbold. På pigesiden er indledt et samarbejde med Nyker i de mindre årgange.

Vi har de to sidste år deltaget i Hammershuskoncerten. Vi fik i år godt 11.000 kr. for anstrengelserne, mens ASG og Tejn skummer fløden ved at stå for salgsboderne. Men tak til alle, som deltog.

En anden vigtig indtægt er målaktierne, som vi i 2010 solgte 171 af. Herligt at så mange, som vi aldrig ser i dagligdagen, stadig vil støtte os på denne måde. Tak til alle, som solgte, men især til John Hansen, som stadigvæk går forrest.

Stadionkiosken har det svært. Vi har ikke længere Hasle Cup og de mange børnestævner, som vi har haft,
Men kiosken kom ud med et tilfredsstillende resultat. Tak til Tove, som har stået for kiosken de sidste par år. Spændende at se, hvordan det kommer til at gå, når Tove ikke er der mere.

Til sidst vil jeg lige nævne vores smertensbarn ”Conventus”. Med foreningens overgang til medlemsregistrerings- og kontingentopkrævningssystemet Conventus løb vi ind i nye problemer. Problemer, som kassereren har haft før. Jeg var så naiv at tro, at man bare skulle fortælle medlemmerne, at de skulle gå hjem og tilmelde sig, så gjorde de det. Jeg vil opfordre medlemmer og forældre til medlemmer om at få det gjort så hurtigt som muligt, for ellers er det for surt at være fodboldleder.

Kontingentet er uændret bortset fra, at børn op til 10 år kun skal betale det halve som før.

Tak til udvalgsmedlemmerne, trænere, ledere og forældre, som har kørt til kampe.

Ole Lundbæk