Årsberetning 2010
Badmintonudvalgets årsberetning 2010/11:
 
Denne sæson har båret præg af at vores ”store” unge mennesker i Klemensker har flyttet skole.
På ungdomssiden har vi heller ikke i denne sæson haft nogle hold med i turneringen. Der har ikke været spillere nok. Vi har slået alle de unge sammen og træner alle samtidig. Dette er af nød både mht træner- og spillermangel.
 
Der har faktisk været tilgang af de små U9U11. Men U13/U15 ser ikke så godt ud, og der har kun været seks spillere.
 
Det fungerer fint med at træne samtidig, og vi forsøger at få så meget ud af det som muligt. Annika har meddelt, at hun stopper som træner til næste sæson, og Pia har kun været midlertidig træner, da vi ikke kunne skaffe nogen, men hun ønsker også at stoppe til næste sæson. Det betyder, at vi igen står uden trænere og skal ud på søgemarkedet igen.
 
Hos senior har det set fornuftigt ud, og vi har været en del spillere til træning – dog stadig med mangel på damer. Vi har ét hold i turneringen og får spillet nogle gode kampe.
 
Motionister har vi mange af, og det er rigtig dejligt. Vi har fyldt alle vores tider op og har endda måttet lave nogle ekstra før og sammen med ungdomstræningen.
 
Vi har fulgt vores succes op med vores populære hyggestævner med efterfølgende pålægsbord i cafeteriet. Vi har i denne sæson også afholdt et par stykker allerede.
 
Vi er kommet godt i gang med Conventus, og de fleste af vores spillere var hurtige til at få betalt kontingent – ikke mange skulle rykkes. Vi forsøger også at få lagt vores møder og arrangementer ind i kalenderen.
 
Til slut kan vi sige, at vi i starten af sæsonen havde lidt bøvl i bestyrelsen, og der blev ikke arbejdet tilfredsstillende, men vi fik skiftet et ansigt ud og fik Lone med i gruppen igen. Nu har vi et godt samarbejde, og alle deltager aktivt, og vi har nogle gode og konstruktive møder. Alle har valgt at fortsætte en periode endnu, og det er vi meget taknemmelige for.
 
Vi håber, at der ved næste sæson stadig vil være mange aktive badmintonspillere i Klemensker. Og uanset hvad der sker med vores skole, så håber vi, at vi stadig vil se en masse unge mennesker til træning i KIF Badminton.
 
Med dette ønske afsluttes beretningen.
 
 
PIA GRØNVALL
Klemensker IF / formand Henrik Schwarz mobil 20214753 / Bank 4720-0001184431