Årsberetning for gymnastik 2009

 
Året 2009 i gymnastik afdelingen, var et roligt år. Vi havde endnu et år med det samme udvalg, og derfor var der styr på de forskellige ting som skulle gøres.
 
Vores opvisning gik rigtig godt med 3 gæstehold. Og mere end 250 betalende. Det er skønt at se så mange Gymnaster på et sted. Vi havde igen i år amerikansk lotteri, som der atter var Godt salg i. Vi havde masse af sponsorer som gjorde det muligt.
 
Vi havde en rolig sommerferie, da vi havde styr på alle vores hold. Der var så desværre 2 hold, hvor instruktørerne, måtte melde fra i sidste øjeblik, men der var heldigvis 2 andre der sprang til, så holdene kom op og stå.
Vi har desværre måttet lukke 2 hold i år, da der ikke var nok på holdene til at de kunne forsætte.
Vi har i år haft 10 gymnastikhold og vores folkedanserhold. Alle Holdene har været med pænt mange deltager, der har endda været tilgang på nogle hold, hvilket kun kan glæde os, da de mange andre steder Har svært var at få både instruktører og gymnaster. Men der er ikke kommet til os endnu, og vi kan jo håbe, at det ikke når til os.
 
Vores instruktører bruger rigtig meget af deres fritid til at planlægge hvad de skal lave, og det er vi rigtig glade for. Der bruges både centeret og gymnastik salen flittigt.
 
Jeg vil her til sidst sige tak til vores sponsorer, for at ville hjælpe os.
 
Tak til mit skønne udvalg, hvor vi dele stort som småt.
 
Tak til vores gymnaster, instruktører og hjælpeinstruktører, det er skønt at I er så mange. Det er jer, der får vores gymnastikafdeling at være så aktiv, som den nu er.
 
Formand
Lone Kristoffersen
Klemensker IF / formand Henrik Schwarz mobil 20214753 / Bank 4720-0001184431