Årsberetning 2009
Badmintonudvalgets beretning 2009/2010
 
Denne sæson har igen båret præg af spillermangel, og specielt hos ungdommen.
Hos u9/u11/u13 har vi været nødt til at trække holdene fra turneringen, idet trænerne ikke har kunnet stille hold ved kampene. Børnene har ikke været interesserede heri. Det er en lidt kedelig drejning, og håber det ændrer sig til næste år, idet vi mener, at kampe er nødvendige for en god udvikling.
Der har heller ikke været den store tilmelding til de forskellige stævner der har været i løbet af sæsonen.
 
Hos u15 ser det lidt mere fornuftigt ud, og de ligger til at vinde deres række.
Vi er også begyndt at bruge Klemensker Avisen til at gøre lidt reklame for vores unge spillere når de opnår gode resultater, og Lone har sat billeder i.
 
Trænermæssigt har vi igen problemer. Jacob Nissen, som i dag træner u15 har meddelt han stopper efter denne sæson, så vi skal ud og finde en ny til efteråret…
Det er endnu uvidst om Jette fortsætter med de små.
Men den ønskede stabilitet hos trænerne hos ungdommen er en umulig opgave at opretholde for os… Men vi lever i håbet, og måske dukker der ligepludselig en engageret og interesseret træner op, som vi kan ha glæde af i mange år…
Hos senior går det ok. Vi har en del mænd, men mangler stadig damer… Vi har kun tilmeldt ét hold i turneringen, på trods af at vi har mænd nok til to hold, men damerne lader vente på sig…
Vores hold klarer sig godt, og ligger p.t nummer to.
Motionister har vi stadig en del af. Og fra sæsonstart var alle vores baner booket op. Vi forsøgte at lave en ny træningstid til de motionister vi måtte afvise, men da den lå fra kl. 21-22 blev det for sent, og ingen ville benytte sig af dette tilbud.
 
Vi har lavet et par hygge turneringer for motionister og seniorer, hvor vi blander os, og efterfølgende går i cafeteria´et til pålægsbord og rødvin.
Det er stor succes, og bliver rost meget. Tilslutningen hertil er stor, og det ryster vores spillere godt sammen, så det vil vi fortsætte med.
 
Vi fik lavet om på vores træningstid i denne sæson, og træner nu mandag og onsdag. For ungdommen og senior er det helt fint, men for vores motionister er det knapt så godt, og vi har mistet nogle på bekostning af dette, da det falder sammen med bridge osv… Vi håber, at folk har vænnet sig til det til næste sæson.
 
Til slut kan vi sige, at bestyrelsen kommer til at se noget anderledes ud fremover.
Vores formand, Jacob Nissen har desværre valgt at forlade os, og Lone Kristoffersen, og Michael Rønne Hansen har også valgt at gå ud af bestyrelsen. Det er vi meget kede af, og et stort tak for det store arbejde der er lagt i den forgangne sæson.
Vi er så heldige, at Philip Kjellberg, Mickey Janum, og Martin Kofoed-Hansen har valgt at træde ind i bestyrelsen, og et stort velkommen til dem, bliver spændende med det fremtidige samarbejde, og håber de kan bidrage med en masse nye og spændende input.
 
Vi håber, at der ved næste sæson kommer en pæn spiller tilgang, både hos ungdommen og senior. At vi kan få nogle flere hold op at stå i turneringen, og på lidt mere opbakning og engagement fra spillerne.
 
Med dette ønske afsluttes beretningen.
 
 

Klemensker IF / formand Henrik Schwarz mobil 20214753 / Bank 4720-0001184431