Årsberetning for 2008 i gymnastik.

 

Året 2008, blev et stille år for gymnastik. Vi forblev det samme udvalg, hvilket gjorde vores arbejde i udvalget meget nemt. Da

Ingen skulle sætte nye ind i det arbejde vi laver.

Vi havde en rigtig flot opvisning, der var en rigtig flot opbakning, der var omkring 250, som kom for at se alt det vores hold, havde gået og lavet hele vinteren. Vi havde 9 af vores egne hold på gulvet og 3 gæstehold. Som noget nyt i år, havde vi amerikanske lotteri, og vi havde ved den lejlighed, fået sponseret en masse flotte gaver.

Vi gik til sommerferie, med styr på det hele. Og endda med 4 nye hold, som skulle starte op, til den nye sæson. Det var 4 voksne hold.

Vi havde i år inviteret alle vores instruktører og hjælpeinstruktører, til inspiration kursus, og der var 9 der tog imod tilbuddet. Og hvad jeg kan forstå på dem der tog med, var det er godt kursus.

Vores sæson 2008/2009, blev ikke helt som vi håbet. Men meget tæt på. Vores 4 nye hold kom op og stå. Men vi måtte desværre, lukke et børne hold, hvor der desværre ikke var børn nok. Men vi prøver igen, til næste år. Og krydser dermed finger for, at der er børn nok til det hold igen, sæsonen 2009/2010.

Alle vores hold, uden jeg kommer ind på nogle af dem, går godt.

Vi prøver at dække alles behov, store som små. Og vi syndes vi er lykkes meget godt i år.

Jeg vil gerne sige tak til alle fra udvalget for deres arbejde. Tak til vores at sponsere, alle vores gymnaster og ikke mindst vores instruktører og hjælpeinstruktører. Uden jer ville vi slet ikke have sådan en aktiv gymnastik afdeling.

 

Formand

 

Lone Kristoffersen

 

Klemensker IF / formand Henrik Schwarz mobil 20214753 / Bank 4720-0001184431