Årsberetning 2008

Badmintonudvalgets årsberetning 2008/2009:

Denne sæson har været rimelig fornuftig. Dog lige med undtagelse af senior-afdelingen.

De helt unge, u9/u11 har oplevet stor fremgang fra sidste år.
På de bedste dage er der helt op til 15-16 børn til træning.

Det er en stor mundfuld for vores to trænere, Steven og Aksel. Og banerne bliver fyldt godt op. Aksel har meddelt, at til næste sæson får han ikke tid til at være træner længere, men Steven vil gerne fortsætte, så vi skal atter ud på søgemarkedet…
Der er kampe hos u13, og de klarer sig fint, og ligger jævnt i feltet.

Hos u15/u17 er der ikke helt så mange spillere i år, men har dog trods alt været omkring 10-12 spillere.  Det er jo ikke altid, at de unge i denne alder er lige motiverede, og det har vi også kunnet se her. Men det går trods alt fint, og der er holdkampe hos u15. De ligger lige under midten.
Michael har meddelt, at han ikke vil være træner i næste sæson, så vi skal også her ud og finde en ny makker til Jacob.

Hos senior har det stået skidt til, men mest mht damer. Vi har kun to damer på holdet, og dette er et problem når der skal spilles kampe. Ét afbud og så vælter læsset. Dette har så betydet, at vi kun kan stille med ét hold i år, i forhold til 3 sidste sæson.
Det lykkedes os ikke at finde en træner til senior, så det bliver ikke noget vi prioriterer højt fremover. Bruger hellere kræfterne på ungdommen.

Vi har så haft en stor fremgang blandt motionister, og har desværre måttet sige nej til nogle stykker. I næste sæson må vi se, om vi kan få lidt flere klemt ind, og evt lidt ekstra haltid.

Et nyt tiltag hos senior/motionister er en fælles hygge-turnering, hvor vi får spillet en masse sjov badminton med makre vi ellers ikke spiller med, med efterfølgende ost/pålægsbord og rødvin i cafeteria´et. Dette er noget som er blevet populært, og ryster alle spillere godt sammen, og endelig har vi lidt socialt hygge… Disse arrangementer vil der nok blive flere af i næste sæson.

Den negative tendens vi så på badminton-siden sidste år, er blevet vendt en smule nu.
Dvs at vi har fået væsentlig flere unge spillere, samt motionister på banen. Desværre er det nu senior der halter meget bagefter. Vi skal virkelig ud og have fat i nogle flere spillere her, og meget gerne nogle flere damer.

Engagementet er stadig ikke for godt. Et bevis på dette, er vores medlemsmøde vi holdt onsdag d. 18/2. Der mødte ikke en eneste op!!!!  Det er meget forkerte signaler der bliver sendt ud.
Ville være rart med lidt respons fra spillere og forældre.

Som afslutning kan jeg fortælle, at vi har et godt samarbejde i bestyrelsen. Vi har nogle gode og konstruktive møder, med mange gode ideer. Nogle bliver ført ud i livet, og andre falder til jorden… Men sådan er det vel…? J

Vores store ønske for næste sæson, er opbakning fra spillere og forældre. Stort fremmøde til træning, spiller tilgang, og nogle ungdoms trænere som kan supplere vores nuværende trænere, og bidrage med en masse godt til badminton-afdelingen.
Jo flere spillere  og medlemmer vi har, jo større engagement og positiv sportsånd, jo flere nye tiltag får  bestyrelsen lyst til at sætte i gang.

Med disse ord, og henstilling til vores medlemmer afsluttes beretningen.