Årets ildsjæle er Genbrugsdamerne

Efter indstilling fra forretningsudvalget gik Årets Ildsjæle-pokal i år til de 17 personer, der står for pasningen af KIF Genbrug, og som bærer hovedparten af æren for, at foreningen i 2013 – for andet år i træk – kunne foretage et ekstraordinært sekscifret afdrag på gælden i KIF Centret.
Yvonne Dam modtog pokalen og blomsterne på hele holdets vegne, og ved en senere lejlighed vil pris-modtagerne blive inviteret til et arrangement med lidt god mad, hvor de sammen kan fejre prisen

Årets KIF'er

Efter indstilling fra flere sider faldt valget på Tommy Andersen.
Tommy har i en årrække været træner for de små fodboldpiger, han har i lige så mange år været medlem af gymnastikudvalget, hvor han nu er blevet udvalgsformand, og så er han også medlem af petanqueudvalget, hvor han som aktiv repræsenterer Klemensker IF flot masser af præmie-placeringer i stævner overalt på øen. En meget værdig modtager af Årets KIF’er-pokalen.